dijous, de març 09, 2017

INADMISIBLE TREBOR.





He envellit ,el temps no passa en va, i aquella agressivitat de jovenet ja no em ve tant de gust. I dic això ja que no vull aprofundir gens ni mica en la crítica a l’exposició que Robert Orús,que també signa Trebor,  fa al Casal Aliança, en una continuació temporal a la que va fer el mes passat a l’espai capgròs, , fet que de per se demostra una manca absoluta d’ètica i respecte professional.

No vaig fer comentari de la seva exposició a l’espai capgròs per no fer sang.. Ara , després de veure l’exposat al casal Aliança hauria de fer-ne massacre.
Em quedaré amb uns pocs conceptes.  Dues exposicions del pitjor que he vist en molts anys. Dignes d’una acadèmia de treballs manuals en el cas de les pintures volumètriques i ni vull qualificar a les seves sanefes, que per cert , res tenen a veure amb les mandales que diu conèixer tant bé.





El pitjor de tot és que la meva coneixença pictòrica de Robert Orús ve  en motiu de l’acurat treball a la sant Lluc amb un dibuix d’unes fulles caigudes, degudament acolorit, un treball molt digne que res té a veure amb l’ara exposat que no mereix cap mena d’atenció.

Una a exposició i un nom que vist el vist mereix caure en el més absolut dels oblits. No cal perdre ni un segon per veure el que ara exposa al casal Aliança.