dimecres, de novembre 19, 2014

ESPAI D’ART. QUIM VENTURA.




Aquí teniu el darrers espai d’art de m1tv amb el protagonisme del llavanerenc Quim Ventura.

No és Quim ventura un artista mol conegut per les nostres contrades on fora de les primerenques exposicions ( Foment , Casa del llimoner) no ha tingut activitat pública reconeguda encara que ha anat picant aquí i allà, treballant en una línia peculiar i personal en el que el color, els signes iconogràfics , el gest i el que podríem dir garbuix visual confegeixen la seva manera de ser amb unes difuses referències excepte en el cas de Viada.

En aquesta entrevista ens ofereix la seva mirada envers el seu art i l’art en general i ens explica el seu nou projecte en aquesta amplia carpa-taller que està construint que pot esdevenir un punt prou d’interès per a ell i per a altres artistes.

Una entrevistà que crec paga la pena visionar i que a bon segur descobrirà per a molts aquest artista , si més no peculiar.




Aquesta és la peça “m1tv” que l’artista ha regalat a la televisió de Mataró en agraïment per la difusió que fa de l’art mitjançant aquest espai d’art que tinc el plaer de dirigir i produir.