dimecres, de desembre 04, 2013

LA AUTENTICITAT . ALBERT TRIOLA



D’entre el munt de premis teatrals que es fan i desfan  no hi ha dubte que els Premis Butaca tenen un pedegree especial ja que son atorgats per els espectadors i per el fet de les quasi vint edicions dels mateixos els hi ha donat el pòsit de seriositat i solvència que els ha convertit potser en els premis més apreciats per part dels artistes ja que indiquen el seu grau de comunicació amb els espectadors, el que a fi de comptes és del que es tracta en el cas dels actors i de qualsevol tipus d’espectacle. Enguany el mataroní Albert Triola ha guanyat el premi al millor actor per l’obra “Smiley” fet que ens ha alegrat a tots per el merescut del guardó. 

Per això, i aprofitant l’avinentesa, us deixo el programa realitzat per valors tv que es va emetre fa un parell de temporades, en el que en cada capítol es reflexionava al voltant d’una “virtud”. Vaig col·laborar amb ells en el capítol dedicat a l’autenticitat en el que el protagonista era justament Albert Triola. 

Va ser un immens plaer del que n’he estat sempre orgullós i ara més que mai.
Us el recomano amb tot gust , així com la resta de programes del mateix projecte que podeu trobar a la xarxa. El conjunt va confegir un magnífic projecte assolit amb una gran qualitat i interès, del que aquest n’és una petita mostra que de nou us recomano amb tot orgull i plaer.

< br />