dilluns, de novembre 19, 2012

MUSEU ARXIU DE LLAVANERES. CAN CARALT






Sovint parlem de l’immens plaer , i alhora la immensa enveja , que significa acostar-nos cada mes a Can Caralt per gaudir de l’exposició que la gent del Museu Arxiu de Llavaneres ens han preparat. Com deia fa uns dies , si abans l’espai de referència al Maresme era el Museu Monjo ara ha traspassat Mataró i és Sant Andreu de Llavaneres i el seu Museu Arxiu el que ocupa aquest nivell de privilegi.

Dic enveja ja que després de visitar l’exposició corresponent al mes, sempre paga la pena pujar les escales que ens porten a les sales del museu pròpiament dit , on podem gaudir , no tan sols dels noms mítics de l’art del nostre país , amb la més ample presència de les seves figures emblemàtiques, ans també tenim ocasió de fer repassada  a l’ èlit artística mataronina que està allí perfectament representada , cosa que no succeeix a Mataró , ciutat en la que és impossible acostar-se a l’obra de qualsevol dels seus artistes importants ja que aquestos no tenen cap mena de presència pública.

Ara , fent un pas més en la seva evolució Can Caralt ens permet mitjançant la xarxa , fer una detinguda visita virtual a les seves instal·lacions i gaudir en plenitud de les seves pertinences. Una visita que aquí us linko i que us recomano de manera molt fervent.

PS.- Davant la constant lliçó que ens ofereix el Museu de Llavaneres ,- i amb molt poca disposició pressupostaria -, jo aconsellaria als responsables de plàstica de l’IMAC ( si és que la paraula els hi sona ) a parlar amb ells per que els aconsellin de com fer unes magnífiques temporades amb més il·lusions que no pas diners. 
I si no els coneixen, no pateixin que jo ja els presentaré. Son tan bones persones com magnífics professionals. Us ho ben asseguro.