dimarts, de setembre 16, 2008

TOUR DE FORCE

La temporada artística ha començat abassegadora, i a més amb un nivell prou valorable. De Antonio en va donar el tret de sortida a l’espai Capgròs i ben aviat va estar acompanyat per Pol Codina a l’espai enblanc i l’Ana García al Monjo. El passat cap de setmana va ser Antoni Luis i el seu “ad hoc” a la sala del Sant Lluc , exposició que encara no he vist per raons d’agenda , com dirien els polítics, i ara s’acosta un cap de setmana que serà un veritable tour de force.

Comença aquest dijous amb una nova edició del Sant Lluc a l’Ateneu , amb tot el que significa aquesta mostra en una bona part del món artístic mataroní. Segueix divendres amb la mostra “Impactes” d’en Xavier Ubach a la Laietana de la Pça Sta Anna om exposarà les seves aquarel·les. Dissabte serà el Museu del Càntir on Manuel Cusachs presentarà un acurat conjunt de dibuixos i escultures. Finalment diumenge serà el Concurs de Pintura Ràpida del Mil·lenari de Sta Maria de Mataró amb exposició a l’Àmbit Zero de l’Atenu.
Activitats les tres últimes en les que un tindrà el seu boci de protagonisme , presentant els treballs de Cusachs i Ubachs i essent jurat del Concurs de Ràpida.

Un munt d’activitats a les que caldrà afegir la lamentable actuació de l’IMAC apareixent divendres de trascantó amb altres actes , sense avisar i com sempre amb aquest sentit de prepotència i despreci que descarreguen bona part dels seus actes .
Però com que en caldrà parlar fort i clar , millor ho deixem per demà , que el tema ho mereix.